Det här receptet på Nutellaglass består av endast 3 ingredienser! Har inte provat det själv än men det ska tydligen vara väldigt gott att äta det även innan den fryses in, så det är ett tips att provsmaka med en ordentlig skål innan man fryser in den 😉
Ingredienser:
- 1 burk (397 g) sockrad kondenserad mjölk
- 2 1/2 dl Nutella
- 5 dl vispgrädde
Gör så här:
- Rör ihop den kondenserade mjölken och 2 dl av Nutellan.
- Vispa grädden separat.
- Blanda ihop Nutellasmeten och gräddsmeten och rör ordentligt (allt måste vara väl blandat, annars kan iskristaller bildas i grädden).
- Lägg bakplåtspapper i en form.
- Häll i smeten. Toppa med den resterande halva decilitern Nutella.
- Lägg glassen i frysen, minst 4 timmar.
- Tina 20-30 minuter innan servering.
Tack fixasjalv.se för receptet!