Kondenserad mjölk och Nutella – baka en magisk cheesecake utan ugn!
Ingredienser
180 g Savoiardikex
80 g rumsvarmt smör
20 g Nutella
Fyllning
500 g färskost
140 g kondenserad mjölk
200 g Nutella
Glasyr
100 g Nutella
15 ml olja
1 st Toblerone
Gör såhär:
- Bottenlagret: Mixa Savoiardikexen till mjöl. Ha i det rumsvarma smöret och 20 g Nutella. Blanda till en halvfast smet.
- Tryck ut smeten i en 22 cm bakform med avtagbar kant. Ställ in i kylen 30 minuter.
- Gör fyllningen under tiden. Blanda färskost, kondenserad mjölk och 200 g Nutella.
- Ta ut botten och häll över smeten. Ställ in i kylen ytterligare 30 minuter.
- Gör tredje lagret. Blanda 100 g Nutella med 15 ml olja. Ta ut kakan och häll över glasyren.
- Skär Tobleronen i trianglar. Dekorera kakan med Toblerone. Njut!