Magisk cheesecake med kondenserad mjölk och Nutella

Kondenserad mjölk och Nutella – baka en magisk cheesecake utan ugn!

Ingredienser
180 g Savoiardikex
80 g rumsvarmt smör
20 g Nutella
Fyllning
500 g färskost
140 g kondenserad mjölk
200 g Nutella
Glasyr
100 g Nutella
15 ml olja
1 st Toblerone

Gör såhär:

  1. Bottenlagret: Mixa Savoiardikexen till mjöl. Ha i det rumsvarma smöret och 20 g Nutella. Blanda till en halvfast smet.
  2. Tryck ut smeten i en 22 cm bakform med avtagbar kant. Ställ in i kylen 30 minuter.
  3. Gör fyllningen under tiden. Blanda färskost, kondenserad mjölk och 200 g Nutella.
  4. Ta ut botten och häll över smeten. Ställ in i kylen ytterligare 30 minuter.
  5. Gör tredje lagret. Blanda 100 g Nutella med 15 ml olja. Ta ut kakan och häll över glasyren.
  6. Skär Tobleronen i trianglar. Dekorera kakan med Toblerone. Njut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.