Om Nutellarecept.se

Nutellarecept är en sida som sköts helt privat.

Syftet med Nutellarecept.se är att samla recept som innehåller Nutella som en av ingredienserna men också att man ska kunna dela med sig av sina egna recept till andra användare. Alla recept som läggs upp här källhänvisas!

Om mig

Celia Ehrenberg heter jag som driver nutellarecept.se och jag startade sidan i september 2016 efter att ha hållit igång Facebooksidan som startades i november 2014 men insåg efter ett tag att det blev väldigt svårt att hitta tillbaka till favoritrecept bl.a.. Jag älskar Nutella och har ätit det sen jag var liten! Jag tycker om matlagning och bakning. Därför är Nutellarecept.se ett bra ställe att komma till för att hitta inspiration.

Numera finns Nutellarecept.se även på Instagram @nutellarecept.se. Följ oss gärna där 🙂

Vill du veta mer om mig och mitt dagliga liv utanför Nutellarecept så kan du titta in på min privata blogg: blogg.celia-lind.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.